Over ons

Over Giant ICT

Wij leggen het fundament voor uw digitale transformatie. Met behulp van een moderne werkplek krijgt uw organisatie altijd en overal toegang tot informatie en kunnen mensen slimmer samenwerken. Netwerkverbindingen zijn gegarandeerd met behulp van de nieuwste innovaties op het gebied van connectiviteit.

Met slimme security technologie houden we data en collega’s veilig. Traditionele datacenters maken we hybride, zo krijgt u toegang tot de innovaties en de schaalbaarheid van publieke cloud. Geen gedoe? We leveren technologie as-a-service.

Over Klaver Giant Groep

Klaver Giant Groep is een groep van zeven bedrijven gespecialiseerd in installatietechnieken. Hoewel zelfstandig opererend, maken de bedrijven zoveel mogelijk gebruik van elkaars expertise en benutten synergiemogelijkheden optimaal. Sinds 2022 is Klaver Giant Groep onderdeel van VDK Groep.

Vanuit onze passie voor techniek leveren wij hoogwaardige, duurzame totaaloplossingen voor leef- en werkomgeving. Met ruim 450 collega’s werken wij aan de mooiste projecten. Samen streven we ernaar de beste te zijn, met opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien naar een hoger niveau.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.