Aruba CX 9300 Switch Serie

Overzicht

De Aruba CX 9300 Switch Serie is gebaseerd op AOS-CX, een modern, database-gestuurd besturingssysteem dat veel kritieke en complexe netwerktaken automatiseert en vereenvoudigt. Door een volledige netwerkconfiguratie en zekerheid te bieden, zijn de belangrijkste innovaties van Aruba AOS-CX de microservices-stijl modulaire architectuur, REST-API’s, Python-scriptmogelijkheden en de Aruba Network Analytics Engine.

Drie voordelen van de Aruba CX 9300

Maak uw bedrijfsnetwerkinfrastructuur toekomstbestendig

De Aruba CX 9300 Switch voorziet in de behoeften van de volgende generatie leaf- en spine-datacenternetwerken en vergemakkelijkt de overgang van 10GbE en 25GbE naar 100GbE/400GbE.

Ongeëvenaarde zichtbaarheid en analyse

Krijg real-time monitoring en probleemoplossing met de Aruba Network Analytics Engine (NAE). Ingebouwd in elke Aruba CX-switch, biedt NAE de nodige rekenkracht en opslag om elk event dat de netwerkgezondheid kan beïnvloeden te analyseren. Met intelligente voorverwerking van gegevens kan het ruwe telemetrie omzetten in bruikbare inzichten.

Versnel IT-provisioning

Aruba Fabric Composer, een slimme, software-gedefinieerde orkestratie-oplossing, vereenvoudigt operaties, verhoogt de netwerksnelheid en verbetert de algehele infrastructuurprovisioning.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba CX 9300 specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

R9A29A Aruba 9300-32D 32p 100/200/400G QSFP-DD 2p 10G SFP+ Front-to-Back 6 Fans 2 AC PSU Bundle
R9A30A Aruba 9300-32D 32p 100/200/400G QSFP-DD 2p 10G SFP+ Back-to-Front 6 Fans 2 AC PSU Bundle

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.