Aruba CX 8100 Serie Switch Serie

Overzicht

De Aruba CX 8100 biedt een flexibele aanpak om te voldoen aan de toepassings-, beveiligings- en schaalbaarheidseisen van bedrijfseisen voor edge-cloud netwerkconnectiviteit.

Drie voordelen van de Aruba CX 8100 Serie

Vereenvoudig uw IT-operations

Met een cloud-native besturingssysteem en intuïtieve software-gedefinieerde orkestratietools helpt de CX 8100 IT-operations te vereenvoudigen, de IT-efficiëntie te verbeteren en altijd beschikbare netwerkbeschikbaarheid mogelijk te maken.

Versnel IT-provisioning

Aruba Fabric Composer is een slimme, software-gedefinieerde orkestratie-oplossing die de operaties vereenvoudigt, de netwerksnelheid verhoogt en de algehele infrastructuurprovisioning verbetert.

Verhoogde zichtbaarheid en controle

Aruba AIOps biedt real-time, netwerkbrede zichtbaarheid met analytics in elke switch. De volgende generatie AI van Aruba combineert op unieke wijze netwerk- en gebruikersgerichte analytics om niet alleen afwijkingen te identificeren en medewerkers hiervan op de hoogte te stellen, maar ook decennia aan netwerkexpertise toe te passen om analyseren en voorschrijvende acties te bieden met een nauwkeurigheid van meer dan 95%.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba CX 8100 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Aruba 8100 24XF4C 3 Fans, 2 AC Power Supplies [R9W87A (Back to Front)]
Aruba 8100 24XT4XF4C 3 Fans, 2 AC Power Supplies [R9W89A (Back to Front)]
Aruba 8100 48XF4C 3 Fans, 2 AC Power Supplies [R9W91A (Back to Front)]
Aruba 8100 40XT8XF4C 3 Fans, 2 AC Power Supplies [R9W93A (Back to Front)]

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.