Aruba CX 4100i Switch Serie

Overzicht

Deze serie robuuste Ethernet toegangsswitches is klaar om uw bedrijfsnetwerk uit te breiden naar uitdagende, ruwe omgevingen. Connectiviteit in ruwe omgevingen brengt operationele uitdagingen met zich mee. Volledig beheerbare en veelzijdige DIN-rail- en 24-poorts 1U Ethernet-modellen zijn klaar voor NEMA-behuizingen, magazijnen en buitenfaciliteiten met ondersteuning voor uitgebreide temperatuurbereiken van -40°C tot 70°C.

Drie voordelen van de Aruba CX 4100i

Always-on performance

Breng switching van bedrijfsklasse naar niet-gecarpeteerde ruimtes met de robuuste CX 4100i serie, die ingebouwde high-speed 10GbE uplinks biedt en een combinatie van altijd actieve 30W en 60W PoE voor veeleisende IoT-apparaten met hoge stroombehoefte.

Geautomatiseerde beveiliging voor IoT-apparaten en gebruikers

Combineer beleidsbeheer met realtime automatisering om segmentatie- en handhavingsbeslissingen te nemen op elke locatie, consistent voor IT, gebruikers en IoT-apparaten.

Eenvoudig te beheren en implementeren

Gebaseerd op een enkel switch-besturingssysteem van toegang tot het datacenter voor een consistente ervaring voor de operator, kan de CX 4100i snel worden geïmplementeerd en beheerd met de keuze uit een gebruiksvriendelijke Web GUI, CLI, Aruba NetEdit of Aruba Central voor centraal beheer van uw bedrijfsnetwerk, of het nu op kantoor is of in het magazijn.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba CX 4100i specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Aruba 4100i 12-port 1GbE (8-port Class 4 POE and 4-port Class 6 POE) 2-port SFP+ DIN Mount Switch (JL817A)
Aruba 4100i 24-port 1GbE (20-port Class 4 POE and 4-port Class 6 POE) 4-port SFP+ Switch (JL818A)

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.