Aruba CX 10000 Switch Serie

Overzicht

De volgende evolutie van switching architectuur. De Aruba CX 10000 biedt 800G aan gedistribueerde toestandsgebonden firewall voor oost-west verkeer, zero-trust segmentatie en doordringende telemetrie.

Drie voordelen van de Aruba CX 10000

Optimaliseert netwerkbandbreedte en prestaties

De Aruba CX 10000 biedt prestaties, schaalbaarheid en automatisering voor het distribueren van geavanceerde netwerk- en beveiligingsdiensten waar het onpraktisch en kostbaar is om verkeer heen en weer over het netwerk te forceren naar een gecentraliseerd beleidshandhavingspunt. In plaats daarvan past het eenvoudigweg diensten toe aan de rand van de toegangslaag van het servicesnetwerk, waar de applicaties draaien.

Verbetering van de beveiligingspositie en beperking van wildgroei aan apparaten

Gecentraliseerde beveiligingsapparaten zijn inefficiënt en duur bij het inspecteren en beschermen van oost-west applicatieverkeer binnen het datacenter. Het haar-pinnen van verkeer naar een apparaat aan de rand van het datacenter gaat gepaard met zware prestatie- en kostenstraffen. De Aruba CX 10000 biedt een volledig nieuwe switching oplossing om deze legacy beperkingen te overwinnen.

Uitbreiding van Zero Trust en microsegmentatie

De Aruba CX 10000 stelt operators in staat om standaard leaf-spine netwerken uit te breiden met 800G aan gedistribueerde microsegmentatie, oost-west firewalling, NAT, encryptie en telemetrieservices—inline geleverd, over elke poort, dichter bij bedrijfskritische toepassingen.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba CX 10000 specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

R8P13A Aruba 10000-48Y6C Bundle includes: 48 x 25Gb ports (SFP/+/28), 6 x 100Gb ports (QSFP+/28), 6 Front-to-Back Fans and 2 PSU’s
R8P14A Aruba 10000-48Y6C Bundle includes: 48 x 25Gb ports (SFP/+/28), 6 x 100Gb ports (QSFP+/28), 6 Back-to-Front Fans and 2 PSU’s

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.