Aruba CX 8400 Switch Serie

Overzicht

De Aruba CX 8400 Switches zijn een moderne, intelligente en high availability modulaire oplossing die ideaal is voor de meest veeleisende campus core- en datacenternetwerken.

Een chassis met 8 slots van carrier-klasse biedt tot 19,2 Tbps aan schakelcapaciteit op basis van een volledig veerkrachtig ontwerp met redundant fabric, beheer, voeding en ventilatoren om een ​​veerkrachtig netwerk met high availability te creëren waarop uw organisatie kan vertrouwen.

Een volledig programmeerbaar netwerkbesturingssysteem (AOS-CX) en cloudgericht ontwerp zorgen voor automatisering en eenvoud, inclusief gebruiksvriendelijke configuratietools voor foutloze installaties. Ingebouwde monitoring en analyse verbeteren de ervaring van de operator verder met directe probleemoplossing en inzicht in probleemoplossing.

Drie voordelen van de Aruba CX 8400

Vereenvoudig uw IT-activiteiten

AOS-CX levert gedistribueerde analyses en volledige programmeerbaarheid van toegangs edge tot datacenter voor volledige netwerkconfiguratie en zekerheid, en geautomatiseerde en vereenvoudigde IT-bewerkingen.

Los problemen op voordat ze optreden

De Aruba Network Analytics Engine (NAE) biedt ongeëvenaarde zichtbaarheid en analyse via ingebouwde, real-time monitoring en probleemoplossing voor snelle identificatie en oplossing van problemen.

Verbazingwekkende always on prestaties

Aruba Virtual Switching Extension (VSX) biedt high availability met hoge kabelsnelheid 10GbE (SFP / SFP + en 10GBASE-T) en 40GbE-connectiviteit, zelfs tijdens live upgrades.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba CX 8400 specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Aruba 8400 Switch (JL375A/JL376A)

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.