Aruba CX 6400 Switch Serie

Overzicht

De Aruba CX 6400 Switch-serie is een moderne, intelligente familie van switches met hoge beschikbaarheid, ideaal voor gebruik van edge-toegang tot core en tot in het datacenter, inclusief spine-leaf architecturen en EVPN-VXLAN-fabrics.

Een krachtige gedistribueerde architectuur ondersteunt schaalbare, niet-blokkerende prestaties om uw netwerk toekomstbestendig te maken voor de onvoorspelbare eisen van morgen. Veelzijdig chassis met 5 en 10 slots ondersteunt snelheden tot 100GbE, krachtige PoE, multi-gigabit Ethernet en redundant beheer, voeding en ventilatoren voor een netwerk met hoge beschikbaarheid.

Een cloudgericht ontwerp met een volledig programmeerbaar besturingssysteem zorgt voor automatisering en eenvoud, inclusief gebruiksvriendelijke configuratietools voor foutloze installaties. Ingebouwde monitoring en analyse in het hele netwerk bieden operators directe oplossingen voor problemen en inzicht in de probleemoplossing.

Drie voordelen van de Aruba CX 6400

Vereenvoudig uw IT-activiteiten

AOS-CX levert gedistribueerde analyses en volledige programmeerbaarheid van toegangs edge tot datacenter voor volledige netwerkconfiguratie en zekerheid, en geautomatiseerde en vereenvoudigde IT-bewerkingen.

Los problemen op voordat ze optreden

De Aruba Network Analytics Engine (NAE) biedt ongeëvenaarde zichtbaarheid en analyse via ingebouwde, real-time monitoring en probleemoplossing voor snelle identificatie en oplossing van problemen.

Verbazingwekkende always on prestaties

Aruba Virtual Switching Extension (VSX) biedt high availability met hoge kabelsnelheid 10GbE (SFP / SFP + en 10GBASE-T) en 40GbE-connectiviteit, zelfs tijdens live upgrades.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba CX 6400 specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

ARUBA CX 6410 96G CLS4 POE 4SFP56 SWITCH BUNDLE (JL741A)

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.