Aruba Network Access Control

Aruba Clearpass

Dé policy manager voor Network Access Control

Van IoT tot een always-on mobiele workforce, organisaties worden met blootgesteld aan aanvallen dan ooit tevoren. Bereik naadloze netwerkbeveiliging over het gehele wired en wireless netwerk.

Illustratie Aruba Clearpass

Policy controle zonder agent, met automatische respons

Wat u nodig heeft naast visibility, controle en respons? Policies die real-time inzicht geven in hoe gebruikers en apparaten verbinden en waar ze toegang tot hebben zijn kritieke factoren. Net als guest access en strenge handhavingmogelijkheden.

Veilige toegang voor gasten en corporate apparaten

Er zijn eenvoudige manieren om gebruikers veilig apparaten te laten verbinden met een netwerk, zonder het verlies van beveiliging. Clearpass komt inclusief beveiligde guest access, apparaat onboarding en gezondheidschecks en sterke mogelijkheden voor handhaving.

Gratis netwerk analyse laten uitvoeren?

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Aruba Clearpass specificaties

Technische eigenschappen

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.