Aruba Central Cloud platform

Aruba Central

Uw complete netwerk, centraal geregeld

Netwerkconfiguratie en operations vereenvoudigd. Aruba Central levert full-service AI insights, beveiliging en een verenigde infrastructuur management op een cloud-native microservices architectuur. Aruba Central biedt oplossingen voor campus, filiaal, remote en data center netwerken, allemaal vanuit één centrale basis in de cloud.

AI Insights voor de
drukke IT'er

Machine learning, geautomatiseerde workflows and continue monitoring geven een compleet inzicht in de gezondheid van het netwerk, de performance van applicaties en in problemen in gebruiksvriendelijksheid. In tegenstelling tot verouderde tools heeft Aruba Central AIops features en data science die nodig zijn voor de dynamische omgevingen van vandaag.

Schaal- en weerbaarheid op hoog niveau

Voor grote en gedistribueerde omgevingen dient Aruba Central als command center voor alle netwerkoperaties. Features als clustering en live upgrades binnen ArubaOS en Aruba CX zijn nu georganiseerd in jouw keuze voor cloud, on-premise of as-a-Service inzet.

AOS 10: dé oplossing voor werken in de cloud

AOS 10 is het next-generation gedistribueerde besturingssysteemsoftware voor Aruba’s WLAN Access Points (AP) en gateways, waarmee onze kleine kantoren, middelgrote filialen en grote campusarchitecturen beheert kunnen worden vanuit één overzichtelijk dashboard. Giant ICT is uw partner in de migratie naar dit alles-in-1 platform.

Gratis netwerk analyse laten uitvoeren?

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Aruba Central specificaties

Technische eigenschappen

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.