Aruba Mobility Master Controller

Software-defined Master Controller met verbeterde betrouwbaarheid voor middelgrote tot grote ondernemingen.

Overzicht

De Mobility Master vereenvoudigt het beheer van meerdere Aruba-controllers met ArubaOS 8 of hoger. De belangrijkste functies zijn onder meer een gecentraliseerd dashboard om controllers eenvoudig te zien en te beheren, configuratiehiërarchie om implementaties voor verschillende locaties aan te passen en live firmware en functie-upgrades om de netwerkbetrouwbaarheid te verbeteren tijdens actieve gebruikerssessies. De toevoeging van licentiepools vereenvoudigt de overdracht van licenties tussen verschillende controllers om snel te kunnen voldoen aan uitgebreide implementatiebehoeften.

De Mobility Master vervult ook een sleutelrol in dynamische segmentatie en biedt één enkele beheerlaag voor alle controllers die optreden als beleidshandhavers.

Het ondersteunt ook de nieuwste Wi-Fi Alliance-standaarden, waaronder Wi-Fi 6 (802.11ax), WPA3 en Enhanced Open — naast de bestaande 802.11a / b / g / n / ac / ad-standaarden. Het ondersteunt ook AI-aangedreven RF-optimalisatietechnologieën zoals AirMatch en ClientMatch, die nu 802.11ax-groepering en bidirectioneel MU-MIMO-bewustzijn ondersteunen.

Organisaties met bestaande Aruba 802.11ac Wave 2 AP’s kunnen ook WPA3 en Enhanced Open-beveiliging ondersteunen wanneer clients dit ondersteunen.

Een unieke functie genaamd MultiZone stelt organisaties in staat om meerdere verschillende en veilige netwerken te implementeren met behulp van dezelfde access point (AP) -infrastructuur – ideaal voor omgevingen met meerdere tenants.

Opties voor hardware en virtuele toepassingen maken het eenvoudig om netwerken te bouwen en te beheren die tot 100.000 clients, 10.000 netwerkapparaten of 1.000 mobiliteitscontrollers (hardware en virtuele vormfactoren) ondersteunen.

Drie voordelen van de Aruba Mobility Master Controller

24/7 netwerking met betrouwbaarheid op utiliteitsniveau

Met clustering voor maximaal 12 controllers die vervolgens als een enkele eenheid kunnen fungeren, maakt de Mobility Master live upgrades en naadloze failover mogelijk om netwerkuitval te elimineren. Hetzij voor gepland onderhoud of ongeplande uitval.

Dynamic segmentation voor eenvoud en veiligheid

Elke 7200-serie dwingt gedetailleerd gebruikers, apparaat en applicatie policy af voor zowel access points als netwerkswitches, waardoor het niet nodig is om afzonderlijke VLAN’s, ACL’s en subnetten te configureren.

AI-aangedreven bediening voor verbeterde WLAN-ervaringen

AirMatch past machine learning toe om RF-optimalisatie te automatiseren en aan te passen aan veranderende WLAN-omstandigheden, terwijl ClientMatch clientroaming verbetert en sticky clientproblemen oplost.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba Mobility Master Controller specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Aruba Mobility Master Virtual Appliance

JZ106AAE – Aruba MM-VA-50 Mobility Master Virtual Appliance with Support for up to 50 Devices E-LTU
JY895AAE – Aruba MM-VA-500 Mobility Master Virtual Appliance with Support for up to 500 Devices E-LTU
JY896AAE – Aruba MM-VA-1K Mobility Master Virtual Appliance with Support for up to 1,000 Devices E-LTU
JY897AAE – Aruba MM-VA-5K Mobility Master Virtual Appliance with Support for up to 5,000 Devices E-LTU
JY898AAE – Aruba MM-VA-10K Mobility Master Virtual Appliance with Support for up to 10,000 Devices E-LTU

Aruba Mobility Master Hardware Appliance

JY791A – Aruba MM-HW-1K Mobility Master Hardware Appliance with Support for up to 1000 Devices
JY792A – Aruba MM-HW-5K Mobility Master Hardware Appliance with Support for up to 5000 Devices
JY793A – Aruba MM-HW-10K Mobility Master Hardware Appliance with Support for up to 10000 Devices

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.