Aruba Mobility Controller Virtual Appliance

Overzicht

De Mobility Controller Virtual Appliance (VMC), beheerd door Aruba’s Mobility Master of standalone geïmplementeerd, draait op ArubaOS om toonaangevende netwerkdiensten te leveren die de wifi-prestaties maximaliseren, naadloze roaming garanderen en veilige VPN-toegang uitbreiden voor externe Access Points, Instant Access Points en VIA VPN klanten.

De VMC fungeert ook als de belangrijkste agent voor voor policy enforcement binnen de dynamic segmentation. Handhaving wordt bereikt door middel van een industry-first gebruikersfirewall (PEF), ingebouwde Layer 7 applicatie visibility en controle, en webcontent filtering (WebCC).

Als onderdeel van een controllercluster beheerd door Mobility Master, profiteert de VMC van de volledige ArubaOS-functieset, inclusief AI-aangedreven AirMatch, live firmware-upgrades en veilige multi-tenant SSID-segmentatie (MultiZone).

Met ondersteuning voor maximaal 1.000 AP’s wordt de VMC ingezet over bestaande virtualisatie-omgevingen, inclusief VMware ESXi, Microsoft Hyper-V en open-source KVM voor maximale flexibiliteit.

Drie voordelen van de Aruba Mobility Controller Virtual Appliance

Eenvoudige implementatie voor virtuele omgevingen

Eenvoudige opzet en beheer van een Mobility Controller met uw bestaande infrastructuur en gecentraliseerde Mobility Master-appliance.

Dynamische segmentatie voor eenvoud en veiligheid

Elke 7200-serie dwingt gedetailleerd gebruikers-, apparaat- en applicatie policy af voor zowel access points als netwerkswitches, waardoor het niet nodig is om afzonderlijke VLAN’s, ACL’s en subnetten te configureren.

AI-aangedreven bediening voor verbeterde WLAN-ervaringen

AirMatch past machine learning toe om RF-optimalisatie te automatiseren en zich aan te passen aan veranderende WLAN-omstandigheden, terwijl ClientMatch clientroaming verbetert en sticky clientproblemen oplost.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba Mobility Controller Virtual Appliance specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Q9B94AAE – Aruba MC-VA-10 Virtual Mobility Controller License (RW) with Support for up to 10 AP E-LTU
JY899AAE – Aruba MC-VA-50 Virtual Mobility Controller License (RW) with Support for up to 50 AP E-LTU
JY900AAE – Aruba MC-VA-250 Virtual Mobility Controller License (RW) with Support for up to 250 AP E-LTU
JY901AAE – Aruba MC-VA-1K Virtual Mobility Controller License (RW) with Support for up to 1000 AP E-LTU

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.