Aruba 9000 Serie Gateways

Overzicht

De Aruba 9000 Series Gateways zijn bij uitstek geschikt voor zowel grote als kleine implementaties en dienen als gateway voor SD-WAN en beveiliging. Mobiele connectiviteit is ook mogelijk. Meerdere gateways kunnen worden geclusterd voor hoge beschikbaarheid en redundantie.

De 9000-serie wordt geconfigureerd en beheerd via Aruba Central, een eenvoudig te gebruiken cloudgebaseerd platform voor netwerkbeheer, assurance en beveiliging. Een optionele mobiele installatie-app vereenvoudigt implementaties op locatie om IT-middelen te optimaliseren.

Ontworpen met de flexibiliteit om de meest veeleisende netwerken te ondersteunen bieden de 9000 Series Gateways connectiviteit voor tot 80 keer de maximale clientdichtheid en tot 10 keer de maximale doorvoer van typische SD-WAN-apparaten.

Drie voordelen van de Aruba 9000 Serie

Eenvoudig, schaalbaar SD-WAN beheer

Implementeer SD-WAN eenvoudig met een mobiele app en bied tot 10 keer de prestaties van typische SD-WAN-apparaten met een maximale doorvoersnelheid van 6 Gbps.

Dynamic Segmentation voor handhaving van netwerkbeheer

Ondersteunt eenvoudig te gebruiken policy handhaving voor mobiele en IoT-apparaten voor wired en wireless

Gebouwd voor IoT en de cloud

Ondersteunt maximaal 2.048 apparaten met cloudtoegang, wat een tot 80 keer grotere dichtheid is dan gemiddelde SD-WAN-apparaten.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Aruba 9000 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

R1B21A Aruba 9004 (RW) 4-Port GbE RJ45 Gateway, 2K Clients – 32 AP’s
R1B32A Aruba 9012 (RW) Gateway

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.