Aruba Airwave netwerkmanagement

Aruba Airwave

Beheer een multi-vendor netwerkinfrastructuur

Grote Wi-Fi netwerken zijn vaak complex te beheren en te monitoren. Daarnaast is er vaak tekort inzicht in de signaalkwaliteit van Wi-Fi verbindingen met clients. Met Aruba Airwave kunt u centraal controller-less of controller managed WiFi netwerken en switches beheren.

Airwave is een softwarematige beheertool waarmee beheerders netwerkmanagement en monitoring uitvoeren. Airwave is Multi-Vendor, dat betekent dat u access points, switches en routers van diverse fabrikanten kunt monitoren in Airwave. Dus ook uw andere Wi-Fi netwerk op overige locaties kunnen beheerd worden in hetzelfde dashboard.

Laptop Aruba Airwave

Bekijk de Wi-Fi dekking
on-demand

Airwave maakt gebruik van VisualRF om timelapse-mining van Wi-Fi-dekking mogelijk te maken. Zo zijn wireless netwerk engineers in staat om 24-uurs opnames te maken en bekijken van RF heat maps. VisualRF zorgt ook voor locatie specifieke visuele analytics voor mobiel en web app gebruik, mobile device performance, UC voice en video kwaliteit en meer.

Laptop Aruba Airwave
Vendor logo's

Vereenvoudigd management van multi-vendor netwerken

Krijg duidelijk inzicht in uw gehele toegangsinfrastructuur en beheer meerdere generaties van switching en wireless netwerken van zo ongeveer iedere leverancier.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.
Laptop Aruba Airwave

Aruba Airwave specificaties

Technische eigenschappen

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.