Analytics en Assurance

Netwerk analytics

Inzicht in het hart van uw onderneming

Het identificeren en oplossen van netwerkproblemen is essentieel voor het behouden van productiviteit en het leveren van de beste gebruikerservaring mogelijk. Aruba AIOps maakt gebruik van cloud-native machine learning modellen om te voorzien in Wi-Fi, wired en SD-WAN zekerheid.

Waarom gebruiken we Artificial Intellegence in Networking?

Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) worden gebruik in netwerk management tools om complexe problemen op te lossen die impact hebben op de performance en gebruikerservaring. Daarnaast biedt het zekerheid en kan het waardevolle tijd en energie besparen.

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Kom direct tot de kern van gebruikersproblemen

Hebben we een probleem met de Wi-Fi? Dit is één van de meest voorkomende vragen die admins horen. En eentje waarop vaak geen zwart-wit antwoord gegeven kan worden. User Experience Insights geeft u het perspectief van de eindgebruiker en de big picture view voor elke app of suite.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.