SD-WAN (software-defined WAN)

Aruba SD-WAN

Software-defined WAN

Digitale transformatie, het voortdurend migreren van applicaties en infrastructuur naar de cloud en het groeiende remote werken voeden de noodzaak om traditionele wide area networks (WAN) en security architectures te transformeren. Aruba en het onlangs overgenomen Silver Peak helpen klanten met een end-to-end aanpak om hun cloud architectures te moderniseren en beveiligen en tegelijkertijd kosten omlaag te brengen.

Laptop Aruba SD-WAN

Wat is SD-WAN?

Software-defined WAN is een nieuwe manier om routing te organiseren over een mix van WAN connecties zoals breedband, MPLS en LTE. Het verbeterd je Total Cost of Ownership en maakt WAN veel makkelijker om te implementeren en te managen.

SD-WAN illustratie

Succesvolle netwerk en security transformatie maken bedrijven klaar voor digital

Door te starten met de WAN en security transformatie realiseren bedrijven een vermenigvuldigingseffect vanuit hun bestaande en toekomstige cloud investeringen. Met het doorzetten van investeringen in de cloud, zal de transformatie van WAN en Security architectures uiteindelijk de weg vrijmaken voor het leveren van een high-end user experience, verhoogde productiviteit en het versnellen van nieuwe inkomstenbronnen.

Gratis netwerk analyse laten uitvoeren?

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Laptop Aruba SD-WAN

Aruba SD-WAN specificaties

Technische eigenschappen

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.