Aruba ESP Cloud platform

Aruba ESP

Edge Services Platform

Ongeveer elk decennium zien we een grote verschuiving in de wereld van technologie. De afgelopen decennia werden deze voornamelijk gedreven door mobility en de cloud. Nu zijn we aanbeland in het tijdperk van data. Maar dan hebben we het niet over data gegenereerd in de cloud of datacenters. We hebben het over data die voorhanden is wanneer nodig. Waar zaken gedaan worden en waar gebruikers, apparaten en IoT allemaal samenkomen. 

Aruba Networks noemt dit de Edge.

Aruba ESP: Geautomatiseerd. Verenigd. Veilig.

icoon aiops

AIOps

Automatisch problemen oplossen en optimaliseren van Wi-Fi, bekabelde, SD-WAN en applicaties voor een verbeterde gebruikerservaring. Vertrouw op inzichten uit 1,5 miljard gegevenspunten voor snelle oplossing en prestatieverbeteringen tot 40% of meer.

icoon unified infrastructure

Verenigde infrastructuur

Aruba’s Unified Infrastructure biedt context, zichtbaarheid en controle over Wi-Fi, bekabelde en WAN-infrastructuur via een cloud-native console. Dit vereenvoudigt en verbetert IT-operaties in verschillende netwerkomgevingen.

icoon zero trust

Secure

Verhoog de beveiliging zonder complexiteit: Aruba ESP Edge-to-Cloud biedt een ingebouwde basis voor Zero Trust en SASE, met beveiliging van directe internetverbindingen en multi-cloudconnectiviteit. Krijg volledige zichtbaarheid en controle voor een gedecentraliseerd, IoT-gedreven netwerk.

Wat is de Edge?

Het kan een stadion zijn. Maar ook een ziekenhuis, een school of de werkplek van een werknemer op afstand. In deze omgevingen worden grote hoeveelheden data gegenereerd door gebruikers, apparaten en IoT. Organisaties die met succes gebruik maken van die gegevens, door het in real-time te analyseren en erop te reageren, kunnen waardevolle inzichten opdoen en nieuwe services ontwikkelen. Beter nog, ze kunnen klanten tot hun dienst zijn en betere resultaten boeken.

Gratis netwerk analyse laten uitvoeren?

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Het zesde zintuig van uw netwerk

Aruba ESP is ontworpen voor het automatiseren, verenigen en beveiligen van de Edge. Zo kunnen problemen in kaart gebracht en opgelost worden voordat ze impact hebben op uw business.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.