Aruba RAP-3 Wi-Fi Access Points

High performance Remote Access Point

Overzicht

Het Aruba Networks remote access point (RAP) 3 biedt de gewenste performance met ondersteuning van 802.11n. Deze standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en geweldige gebruikerservaring. Deze remote access points zijn speciaal ontworpen om uw bedrijfsnetwerk te verlengen naar remote locaties. Dit dual radio access point is geschikt voor een low density netwerk. Een ideale oplossing voor remote mobiel, thuis werken of bedrijven met externe locaties.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Drie voordelen van de Aruba RAP-3

Aruba RAP-3 specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met externe antennes
Aruba Remote Access Point RAP-3WN
Aruba Remote Access Point RAP-3WNP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.