Aruba AP-205H Wi-Fi Access Points

High performance access point voor hospitality omgevingen

Overzicht

Het Aruba Networks 205H access point biedt de gewenste performance met ondersteuning van 802.11ac. Deze standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en geweldige gebruikerservaring. Dit dual radio access point is geschikt voor een medium density netwerk. Een must have voor klaslokalen, hotels of in de zorg.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Drie voordelen van de Aruba AP-205H

Aruba AP-205H specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
Aruba Access Point AP-205H
Aruba Instant Access Point IAP-205H-RW

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.