Aruba 630 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Voor bedrijven die meer wireless capaciteit en bredere channels nodig hebben, biedt de Aruba 630 Serie met drie dedicated radios via de 6 GHz band de oplossing.

Drie voordelen van de Aruba 630 Serie

High performance met meer capaciteit

De 630 Serie Access Points zijn ontworpen om maximaal gebruik te maken van de 6 GHz band, wat zich vertaald in maximale snelheden, bredere channels voor meer verkeer en minder interferentie.

Minder interferentie

Met de unieke tri-band filtering van Aruba, zorgen de 630 Serie Access Points voor maximaal profijt van de high-end 5GHz band samen met lower end 6 GHz zonder enige signaal interferentie of mindere performance.

Ultiem efficient

De 630 Serie AP is gebaseerd op de 802.11ax standaard. Dit betekent dat alle efficiƫntie en security verbeteringen ook op de 6 GHz band beschikbaar zijn. Features zijn onder andere Orthogonal frequency-division multiple access (OFDMA) en Multi-User MIMO.

Aruba 630 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.