Aruba 580EX Serie Wi-Fi Access Points

Ultieme prestaties en snelheid voor risicovolle omgevingenWeerbestendige en temperatuur geharde Wi-Fi 6 access points met flexibele stroomopties die speciaal zijn gebouwd om te overleven in risicovolle locaties.

Overzicht

Weerbestendige en temperatuur geharde Wi-Fi 6 access points met flexibele stroomopties die speciaal zijn gebouwd om te overleven in risicovolle locaties.

Drie voordelen van de Aruba 580EX Serie

Robuuste connectiviteit

Gebouwd volgens Wi-Fi 6-standaarden, zijn deze access points Class 1 Division 2, ATEX Zone 2 en IP66 gecertificeerd om te overleven in extreme omstandigheden – allemaal ondersteund door Aruba’s Limited Lifetime Warranty.

Naadloze Wi-Fi-connectiviteit

Met geoptimaliseerde connectiviteit van 2,97 Gbps maximale gecombineerde datatransmissiesnelheid om te voldoen aan de hoge dichtheid van mobiele en IoT-eisen, is de Aruba 580EX serie Wi-Fi 6 gecertificeerd* voor grotere efficiëntie en betere prestaties.

IoT Ready

De Aruba 580EX serie ondersteunt de meest veeleisende robuuste omgevingen met high-power Bluetooth/Zigbee en geavanceerde IoT-samenwerking om op maximale capaciteit te werken zonder interferentie.

Aruba 580EX Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

R7T30A – Aruba AP-585EX (RW) Dual Radio 4×4:4 802.11ax Internal Omni Antennas Unified HazLoc AP
R7T35A – Aruba AP-587EX (RW) Dual Radio 4×4:4 802.11ax Internal Directional Antennas Unified HazLoc AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.