Aruba 570EX Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Aruba 570EX-serie Access Points voor bedreigende locaties met Wi-Fi 6 (802.11ax) technologie leveren de hoogste prestaties op bedreigende locaties en ruwe buitenomgevingen zoals industriële faciliteiten en offshore.

Speciaal gebouwd om extreme temperaturen, aanhoudend vocht en neerslag, elektrische pieken en luchtverontreinigingen te weerstaan.

Opnemen of samenwerken met Aruba ESP-mogelijkheden, zoals AI-aangedreven RF-optimalisatie, live-upgrades, WPA3 en Enhanced Open beveiliging en dynamic segmentation.

Drie voordelen van de Aruba 570EX Serie

Speciaal voor ruwe omgevingen

Speciaal gebouwd om te overleven in de meest veeleisende omgevingen, zijn de Access Points van de 570EX-serie Klasse 1 Divisie 2 en ATEX Zone 2 (certificering in afwachting).

Eenvoudig in te zetten en te bedienen

De 570EX-serie is eenvoudig te implementeren en te bedienen en heeft innovatieve eigenschappen om een ​​hoogwaardige draadloze oplossing te bieden.

Beveiligde connectiviteit

Aruba 570EX is sterk beveiligd met de nieuwste beveiligingsstandaard WPA3 en Enhanced Open. Uniforme bedrade en draadloze policy is ingeschakeld met dynamic segmentation.

Aruba 570EX Serie specificaties

Artikelnummers

R4W33A Aruba AP-575EX (RW) Otdr 11ax Hazloc AP
R4W38A Aruba AP-577EX (RW) Otdr 11ax Hazloc AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.