Aruba 570 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Aruba 570EX Serie outdoor access points, met Wi-Fi 6 (802.11ax) technologie, leveren de hoogste prestaties in buitenomgevingen en in barre weersomstandigheden op bijvoorbeeld parkeerplaatsen, stadions en andere openbare locaties.

De 570-serie is speciaal gemaakt om extreem hoge en lage temperaturen, aanhoudend vocht en neerslag te weerstaan. Daarnaast is hij volledig afgedicht om verontreinigingen in de lucht buiten te houden.

Innovaties zijn onder meer AI-aangedreven RF-optimalisatie, Live-upgrades, WPA3 en Enhanced Open certified security, en een uniform wired en wireless policy met Dynamic segmentation.

Drie voordelen van de Aruba 570 Serie

Gebruiker en app firewall

De Aruba Policy Enforcement Firewall controlleert gebruiker en IoT toegang op het punt van aansluiten en is de onderliggende technologie voor Aruba Dynamic Segmentation.

Onovertroffen ervaring

Aruba ClientMatch, onderdeel van Aruba’s AI-powered mobiliteitsoplossing, groepeert op slimme wijze Wi-Fi 6 en MU-MIMO clients op de best presterende AP’s om prestaties en roaming te optimaliseren.

IoT platform mogelijkheden

Aruba Wi-Fi 6 en Wi-Fi 5 AP’s zijn voorzien van support voor Zigbee, Bluetooth en 3rd party om de implementatie en het beheer van IoT-services te vereenvoudigen.

Aruba 570 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

AP-570 Series Unified Outdoor Access Points
Aruba AP-574 (RW) 802.11ax 2×2:2/4×4:4 Dual Radio 6xNf Connectorized Outdoor AP

Aruba AP-575 (RW) 802.11ax 2×2:2/4×4:4 Dual Radio Integrated Omni Antenna Outdoor AP

Aruba AP-577 (RW) 802.11ax 2×2:2/4×4:4 Dual Radio Integrated Directional Antenna Outdoor AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.