Aruba 560 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Aruba 560-serie Outdoor Access Points zijn weerbestendig en temperatuurbestendig en bieden kosteneffectieve draadloze Wi-Fi 6-connectiviteit op locaties buitenshuis en in lastige omgevingen.

Speciaal gebouwd om extreme temperaturen, aanhoudend vocht en neerslag, elektrische pieken en luchtverontreinigingen te weerstaan.

Omvat of werkt samen met Aruba ESP-mogelijkheden, zoals AI-aangedreven RF-optimalisatie, live-upgrades, WPA3 en verbeterde open beveiliging en dynamische segmentatie.

Drie voordelen van de Aruba 560 Serie

Speciaal gemaakt voor buiten

De keiharde behuizing zorgt ervoor dat uw Wi-Fi buitenshuis bestand is tegen extreme temperaturen en vocht.

IoT platform mogelijkheden

Aruba Wi-Fi 6 en Wi-Fi 5 AP’s zijn voorzien van support voor Zigbee, Bluetooth en 3rd party om de implementatie en het beheer van IoT-services te vereenvoudigen.

Gebruiker en app firewall

De Aruba Policy Enforcement Firewall controlleert gebruiker en IoT toegang op het punt van aansluiten en is de onderliggende technologie voor Aruba Dynamic Segmentation.

Aruba 560 Serie specificaties

Artikelnummers

R4W43A Aruba AP-565 (RW) 802.11ax Dual 2×2:2 Radio Integrated Omni Ant Outdoor AP
R4W48A Aruba AP-567 (RW) 802.11ax Dual 2×2:2 Radio Integrated Directional Ant Outdoor AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.