Aruba 550 Serie Wi-Fi Access Points

Ultra-high-performance 802.11ax wireless voor mobiele en IoT-omgevingen met extreme dichtheid

Overzicht

De Aruba 550-serie met 802.11ax (Wi-Fi 6), gecombineerd met de intelligente software-innovaties van Aruba, is ontworpen om hoogwaardige connectiviteit te leveren voor implementaties met extreem hoge dichtheid van mobiel en IoT.

De 550-serie is ontworpen om gelijktijdig meerdere clients en verkeerstypen te bedienen met dual radio (8×8 + 4×4 MIMO) en optionele tri-radio-modus, waardoor de algehele netwerkprestaties tot 4x worden verbeterd ten opzichte van 802.11ac Access Points.

Naast de voordelen die 802.11ax biedt, heeft de 550-serie verschillende mogelijkheden, waaronder AI-aangedreven Wi-Fi RF-optimalisatie, always-on connectiviteit, WPA3-gecertificeerde beveiliging en uniforme bedrade en draadloze policy met dynamic segmentation. De groene AP-modus biedt AI-aangedreven energiebesparingen tot 70%.

Drie voordelen van de Aruba 550 Serie

Verbeterde prestaties

Aruba’s ClientMatch-functie koppelt Wi-Fi 6-clients op intelligente wijze aan de beste AP’s om gebruik te maken van 802.11ax multi-user mogelijkheden.

Smart Power Management

Aruba’s unieke Smart PoE maakt het mogelijk om bestaande switching-infrastructuur te gebruiken om Access Points van stroom te voorzien.

IoT en locatie ready

Maak gebruik van uw Wi-Fi-infrastructuur om Zigbee- en Bluetooth-apparaten en -toepassingen te ondersteunen.

Aruba 550 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
JZ356A Aruba AP-555 (RW) Dual Radio 8×8:8 / 4×4:4 802.11ax Internal Antennas Unified Campus AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.