Aruba 550 Serie Wi-Fi Access Points

Ultra-high-performance 802.11ax wireless voor mobiele en IoT-omgevingen met extreme dichtheid

Overzicht

De Aruba 550-serie met 802.11ax (Wi-Fi 6), gecombineerd met de intelligente software-innovaties van Aruba, is ontworpen om hoogwaardige connectiviteit te leveren voor implementaties met extreem hoge dichtheid van mobiel en IoT.

De 550-serie is ontworpen om gelijktijdig meerdere clients en verkeerstypen te bedienen met dual radio (8×8 + 4×4 MIMO) en optionele tri-radio-modus, waardoor de algehele netwerkprestaties tot 4x worden verbeterd ten opzichte van 802.11ac Access Points.

Naast de voordelen die 802.11ax biedt, heeft de 550-serie verschillende mogelijkheden, waaronder AI-aangedreven Wi-Fi RF-optimalisatie, always-on connectiviteit, WPA3-gecertificeerde beveiliging en uniforme bedrade en draadloze policy met dynamic segmentation. De groene AP-modus biedt AI-aangedreven energiebesparingen tot 70%.

Drie voordelen van de Aruba 550 Serie

Verbeterde prestaties

Aruba’s ClientMatch-functie koppelt Wi-Fi 6-clients op intelligente wijze aan de beste AP’s om gebruik te maken van 802.11ax multi-user mogelijkheden.

Smart Power Management

Aruba’s unieke Smart PoE maakt het mogelijk om bestaande switching-infrastructuur te gebruiken om Access Points van stroom te voorzien.

IoT en locatie ready

Maak gebruik van uw Wi-Fi-infrastructuur om Zigbee- en Bluetooth-apparaten en -toepassingen te ondersteunen.

Aruba 550 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
JZ356A Aruba AP-555 (RW) Dual Radio 8×8:8 / 4×4:4 802.11ax Internal Antennas Unified Campus AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.