Aruba 530 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Aruba 530-serie met 802.11ax (Wi-Fi 6), gecombineerd met de intelligente softwarefuncties van Aruba, is ontworpen om hoogwaardige connectiviteit te leveren bij implementaties van mobiele en IoT-apparaten met extreme dichtheid.

De 530-serie is ontworpen om gelijktijdig meerdere clients en soorten verkeer te bedienen, waardoor de algehele netwerkprestaties tot 4x ten opzichte van 802.11ac AP’s worden verbeterd.

Naast de 802.11ax-voordelen biedt de 530-serie ook verschillende Aruba-mogelijkheden, waaronder AI-aangedreven RF-optimalisatie, always-on connectiviteit en WPA3-gecertificeerde beveiliging.

Bovendien maakt de Green AP-modus voor 802.11ax Access Points ook gebruik van AI / ML-mogelijkheden voor energiebesparingen tot 70%.

Drie voordelen van de Aruba 530 Serie

Verbeterde prestaties

Aruba’s ClientMatch-functie koppelt Wi-Fi 6-clients op intelligente wijze aan de beste AP’s om gebruik te maken van 802.11ax multi-user mogelijkheden.

Smart Power Management

Met Aruba Intelligent Power Monitoring (IPM) kunnen Access Points zelfs werken als bestaande Ethernet-switches niet voldoende PoE-voeding hebben.

IoT en locatie ready

Maak gebruik van uw Wi-Fi-infrastructuur om Zigbee- en Bluetooth-apparaten en -toepassingen te ondersteunen.

Aruba 530 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
JZ336A Aruba AP-535 (RW) Dual Radio 4×4:4 802.11ax Internal Antennas Unified Campus AP

Access Point met externe antennes
JZ331A Aruba AP-534 (RW) Dual Radio 4×4:4 802.11ax External Antennas Unified Campus AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.