Aruba 530 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Aruba 530-serie met 802.11ax (Wi-Fi 6), gecombineerd met de intelligente softwarefuncties van Aruba, is ontworpen om hoogwaardige connectiviteit te leveren bij implementaties van mobiele en IoT-apparaten met extreme dichtheid.

De 530-serie is ontworpen om gelijktijdig meerdere clients en soorten verkeer te bedienen, waardoor de algehele netwerkprestaties tot 4x ten opzichte van 802.11ac AP’s worden verbeterd.

Naast de 802.11ax-voordelen biedt de 530-serie ook verschillende Aruba-mogelijkheden, waaronder AI-aangedreven RF-optimalisatie, always-on connectiviteit en WPA3-gecertificeerde beveiliging.

Bovendien maakt de Green AP-modus voor 802.11ax Access Points ook gebruik van AI / ML-mogelijkheden voor energiebesparingen tot 70%.

Drie voordelen van de Aruba 530 Serie

Verbeterde prestaties

Aruba’s ClientMatch-functie koppelt Wi-Fi 6-clients op intelligente wijze aan de beste AP’s om gebruik te maken van 802.11ax multi-user mogelijkheden.

Smart Power Management

Met Aruba Intelligent Power Monitoring (IPM) kunnen Access Points zelfs werken als bestaande Ethernet-switches niet voldoende PoE-voeding hebben.

IoT en locatie ready

Maak gebruik van uw Wi-Fi-infrastructuur om Zigbee- en Bluetooth-apparaten en -toepassingen te ondersteunen.

Aruba 530 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
JZ336A Aruba AP-535 (RW) Dual Radio 4×4:4 802.11ax Internal Antennas Unified Campus AP

Access Point met externe antennes
JZ331A Aruba AP-534 (RW) Dual Radio 4×4:4 802.11ax External Antennas Unified Campus AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.