Aruba 518 Serie Wi-Fi Access Points

Hoogwaardige Wi-Fi 6 voor omgevingen met extreme weersomstandigheden en extreme temperaturen

Overzicht

De Access Points van de Aruba 518-serie met Wi-Fi 6 (802.11ax) technologie leveren hoogwaardige connectiviteit in ruwe weerbestendige omgevingen zoals magazijnen, industriële vriezers of behuizingen in extreme omgevingen.

De 518-serie is ontworpen om gelijktijdig meerdere clients en verkeerstypen te bedienen in drukke omgevingen met behulp van de Wi-Fi 6-standaard.

Innovaties zijn onder meer AI-aangedreven RF-optimalisatie, Live-upgrades, WPA3 en Enhanced Open gecertificeerde beveiliging, en een uniforme bekabelde en draadloze policy met dynamic segmentation.

Drie voordelen van de Aruba 518 Serie

Gebruiker en app-firewall

De Aruba Policy Enforcement Firewall controleert gebruikers- en IoT-toegang op het punt van connectiviteit en is de onderliggende technologie voor Aruba Dynamic Segmentation

Onovertroffen client ervaringen

Aruba ClientMatch, onderdeel van Aruba’s AI-aangedreven mobiliteitsoplossing, koppelt op intelligente wijze Wi-Fi 6- en MU-MIMO-compatibele clients aan de best presterende Access Points om de prestaties en roaming te optimaliseren.

IoT platform mogelijkheden

Aruba Wi-Fi 6 en Wi-Fi 5 AP’s zijn voorzien van support voor Zigbee, Bluetooth en 3rd party om de implementatie en het beheer van IoT-services te vereenvoudigen.

Aruba 518 Serie specificaties

Artikelnummers

R4H02A Aruba AP-518 (RW) 802.11n/ac Dual 2×2:2/4×4:4 Radio 6xRPSMA Connectors Indoor Hardened AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.