Aruba 518 Serie Wi-Fi Access Points

Hoogwaardige Wi-Fi 6 voor omgevingen met extreme weersomstandigheden en extreme temperaturen

Overzicht

De Access Points van de Aruba 518-serie met Wi-Fi 6 (802.11ax) technologie leveren hoogwaardige connectiviteit in ruwe weerbestendige omgevingen zoals magazijnen, industriële vriezers of behuizingen in extreme omgevingen.

De 518-serie is ontworpen om gelijktijdig meerdere clients en verkeerstypen te bedienen in drukke omgevingen met behulp van de Wi-Fi 6-standaard.

Innovaties zijn onder meer AI-aangedreven RF-optimalisatie, Live-upgrades, WPA3 en Enhanced Open gecertificeerde beveiliging, en een uniforme bekabelde en draadloze policy met dynamic segmentation.

Drie voordelen van de Aruba 518 Serie

Gebruiker en app-firewall

De Aruba Policy Enforcement Firewall controleert gebruikers- en IoT-toegang op het punt van connectiviteit en is de onderliggende technologie voor Aruba Dynamic Segmentation

Onovertroffen client ervaringen

Aruba ClientMatch, onderdeel van Aruba’s AI-aangedreven mobiliteitsoplossing, koppelt op intelligente wijze Wi-Fi 6- en MU-MIMO-compatibele clients aan de best presterende Access Points om de prestaties en roaming te optimaliseren.

IoT platform mogelijkheden

Aruba Wi-Fi 6 en Wi-Fi 5 AP’s zijn voorzien van support voor Zigbee, Bluetooth en 3rd party om de implementatie en het beheer van IoT-services te vereenvoudigen.

Aruba 518 Serie specificaties

Artikelnummers

R4H02A Aruba AP-518 (RW) 802.11n/ac Dual 2×2:2/4×4:4 Radio 6xRPSMA Connectors Indoor Hardened AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.