Aruba 510 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Ontworpen voor high performance connectiviteit voor mobile en IoT apparaten in iedere omgeving. De Aruba 510 serie Access Points zijn voorzien van 802.11ax (Wi-Fi 6) gecombineerd met intelligente Aruba software innovaties.

De 510 serie is ontworpen om tegelijkertijd meerdere client en traffic types te bedienen in omgevingen met een hoge density. Dit geeft de algehele netwerk performance een boost tot 4x sneller in vergelijking met 802.11ac Access Points.

Bovenop de 802.11ax voordelen, heeft de 510 serie ook onderscheidende mogelijkheden. Waaronder AI-powered RF optimalisatie, always-on connectiviteit, WPA3 gecertificeerde beveiliging en een verenigde wired en wireless policy met Dynamic Segmentation.

Bovendien maakt de Green AP mode voor 802.11ax Access Points het mogelijk om door middel van AI/ML mogelijkheden energiebesparingen te maken tot wel 70%.

Drie voordelen van de Aruba 510 Serie

Efficiëntie voorop

802.11ax OFDMA en MU-MIMO bedienen tegelijkertijd efficiënt meerdere clients om een goede ervaring te leveren in omgevingen met een hoge dichtheid.

Onovertroffen prestaties

De ClientMatch feature van Aruba groepeert op een intelligente wijze Wi-Fi 6 clients op de beste Acces Points om gebruik te maken van de 802.11ax mogelijkheden voor meerdere gebruikers.

IoT-ready access points

Maak gebruik van uw wifi-infrastructuur om Zigbee en Bluetooth apparaten en toepassingen te ondersteunen.

Aruba 510 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
Q9H62A – Aruba AP-515 (RW) Dual Radio 4×4:4 + 2×2:2 802.11ax Internal Antennas Unified Campus AP

Access Point met externe antennes
Q9H57A – Aruba AP-514 (RW) Dual Radio 4×4:4 + 2×2:2 802.11ax External Antennas Unified Campus AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.