Aruba 501 Wireless Client Bridge Wi-Fi Access Points

Overzicht

Deze wireless client bridge van Aruba Networks maakt het mogelijk om bekabelde apparaten met een draadloos netwerk te verbinden. Daarnaast wordt het mogelijk om point-to-point verbindingen te maken. De 501 Wireless Client bridge kan maximaal 15 ethernet apparaten koppelen. Een geïntegreerde seriële naar TCP / IP-converter stelt een RS-232 asynchrone terminal in staat om te communiceren met een compatibel station op het netwerk. De hardwareversnelde codering biedt betere prestaties bij het gebruik van WPA2 / AES-beveiliging.

De 501 Wireless Client bridge maakt het mogelijk om een draadloze verbinding te realiseren met mobiele apparaten zoals bijvoorbeeld elektronische kassa’s, weegschalen, servers, printers, medische apparatuur en andere apparaten. De bridge ondersteunt IEEE 802.11a/b/g/n/ac standaarden en protocollen.

Drie voordelen van de Aruba 501 Wireless Client Bridge

Werkt met meerdere leveranciers

Het is geïntegreerd met de Mobile First-architectuur van Aruba en ondersteunt implementaties in een omgeving met meerdere leveranciers.

Beveiliging op bedrijfsniveau

Met krachtige zakelijke beveiligingsfuncties wordt u beschermd tegen netwerkinbraken.

Implementeer het overal

Installeer op elke locatie waar een WLAN-signaal beschikbaar is, wat u tijd en kosten bespaart.

Aruba 501 Wireless Client Bridge specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

J9835A – Aruba 501 Wireless Client Bridge

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.