Aruba 500H Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Aruba 500H Serie access points, met Wi-Fi 6 (802.11ax) technologie en Aruba’s intelligente software innovaties, leveren high performance connectiviteit voor mobile en IoT apparaten in ieder omgeving.

De 500H Serie is ontworpen om tegelijkertijd meerdere client en verkeer types te bedienen in omgevingen met een hoge dichtheid. Deze access points verhogen de algehele netwerk performance met 400% in vergelijking met 802.11ac AP’s.

De 500H serie komt inclusief AI-powered RF optimalisatie, live upgrades, WPA3 en Enhanced Open certified security en een verenigde wired en wireless policy met Dynamic Segmentation.

Drie voordelen van de Aruba 500H Serie

Gebruiker en app firewall

De Aruba Policy Enforcement Firewall controlleert gebruiker en IoT toegang op het punt van aansluiten en is de onderliggende technologie voor Aruba Dynamic Segmentation.

Onovertroffen ervaring

Aruba ClientMatch, onderdeel van Aruba’s AI-powered mobiliteitsoplossing, groepeert op slimme wijze Wi-Fi 6 en MU-MIMO clients op de best presterende AP’s om prestaties en roaming te optimaliseren.

IoT platform mogelijkheden

Aruba Wi-Fi 6 en Wi-Fi 5 AP’s zijn voorzien van support voor Zigbee, Bluetooth en 3rd party om de implementatie en het beheer van IoT-services te vereenvoudigen.

Aruba 500H Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

505H hospitality access points
Aruba AP-505H (RW) Dual-radio 802.11ax 2×2 Unified Hospitality AP with 1+4 Ethernet, PSE, USB

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.