Aruba 500 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Access Points uit de Aruba 500-serie, met Wi-Fi 6 (802.11ax) technologie en de intelligente software-innovaties van Aruba, leveren hoogwaardige connectiviteit voor mobiele en IoT-apparaten in elke omgeving.

De 500-serie is ontworpen om tegelijkertijd meerdere clients en verkeerstypen in dichte omgevingen te bedienen, en verbetert de algehele netwerkprestaties met maximaal 400% in vergelijking met 802.11ac AP’s.

De 500-serie biedt ook verschillende mogelijkheden, waaronder AI-aangedreven RF-optimalisatie, live-upgrades, WPA3 en Enhanced Open gecertificeerde beveiliging, en een uniforme bekabelde en draadloze policy met dynamic segmentation.

Bovendien zijn Green AP-energiebesparingen beschikbaar wanneer de AI / ML-mogelijkheden van Aruba zijn ingeschakeld.

Drie voordelen van de Aruba 500 Serie

Indrukwekkend efficiƫnt

Air Slice, available only on Aruba Wi-Fi 6 APs, works with the Policy Enforcement Firewall to enhance OFDMA capabilities with application QoS assurance.

Onovertroffen client performance

Aruba’s ClientMatch, onderdeel van de AI-aangedreven mobiliteitsoplossing van Aruba, koppelt op intelligente wijze Wi-Fi 6 en MU-MIMO-compatibele clients aan de best presterende Access Points om de prestaties en roaming te optimaliseren.

IoT platform mogelijkheden

Aruba Wi-Fi 6 and Wi-Fi 5 APs include support for Zigbee and Bluetooth to simplify the deployment and management of IoT services.

Aruba 500 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
R2H28A Aruba AP-505 (RW) Dual Radio 2×2:2 802.11ax Internal Antennas Unified Campus AP

Access Point met externe antennes
R2H22A Aruba AP-504 (RW) Dual Radio 2×2:2 802.11ax External Antennas Unified Campus AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.