Aruba 387 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Aruba 387 Access Points zijn een kosteneffectieve, eenvoudig te implementeren en goed presterende point-to-point-oplossing die is gebouwd op Aruba’s outdoor-portfolio.

Weerbestendig en temperatuurgehard, de Aruba AP-387 is bestand tegen de zwaarste omstandigheden.

Met een maximale gelijktijdige gegevenssnelheid van 2,5 Gbps in de 60 GHz-band en 867 Mbps in de 5 GHz-band, levert de AP-387 een geaggregeerde piek-op-luchtgegevenssnelheid van 3,37 Gbps.

De AP-387 is perfect voor het snel en betrouwbaar verbinden van afgelegen gebouwen, het oplossen van voorrangsproblemen of het installeren van failover-verbindingen in het geval van leidingbreuken of kapotte leidingen. Ook voor verbeterde netwerkeenvoud en beveiliging dwingt Dynamic Segmentation automatisch real-time toegangsbeleid op apparaatniveau af op Aruba bekabelde en draadloze netwerken.

Drie voordelen van de Aruba 387 Serie

Eenvoudig in te zetten en te bedienen

De AP-387 maakt op unieke wijze gebruik van intelligente 60GHz automatische radio-uitlijning bij implementatie en tijdens gebruik.

Betrouwbaarheid waar je op kunt rekenen

Uniek ontworpen met twee afzonderlijke radio’s in het geval van 60 GHz-storing, valt het Access Point intelligent terug op de 5 GHz-radio.

Speciaal gemaakt voor buiten

De keiharde behuizing zorgt ervoor dat uw Wi-Fi buitenshuis bestand is tegen extreme temperaturen en vocht.

Aruba 387 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

R0K13A Aruba AP-387 (RW) 802.11ac/ad 802.3at PoE Dual 5/60 GHz Integrated Antenna Outdoor Radio

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.