Aruba 387 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Aruba 387 Access Points zijn een kosteneffectieve, eenvoudig te implementeren en goed presterende point-to-point-oplossing die is gebouwd op Aruba’s outdoor-portfolio.

Weerbestendig en temperatuurgehard, de Aruba AP-387 is bestand tegen de zwaarste omstandigheden.

Met een maximale gelijktijdige gegevenssnelheid van 2,5 Gbps in de 60 GHz-band en 867 Mbps in de 5 GHz-band, levert de AP-387 een geaggregeerde piek-op-luchtgegevenssnelheid van 3,37 Gbps.

De AP-387 is perfect voor het snel en betrouwbaar verbinden van afgelegen gebouwen, het oplossen van voorrangsproblemen of het installeren van failover-verbindingen in het geval van leidingbreuken of kapotte leidingen. Ook voor verbeterde netwerkeenvoud en beveiliging dwingt Dynamic Segmentation automatisch real-time toegangsbeleid op apparaatniveau af op Aruba bekabelde en draadloze netwerken.

Drie voordelen van de Aruba 387 Serie

Eenvoudig in te zetten en te bedienen

De AP-387 maakt op unieke wijze gebruik van intelligente 60GHz automatische radio-uitlijning bij implementatie en tijdens gebruik.

Betrouwbaarheid waar je op kunt rekenen

Uniek ontworpen met twee afzonderlijke radio’s in het geval van 60 GHz-storing, valt het Access Point intelligent terug op de 5 GHz-radio.

Speciaal gemaakt voor buiten

De keiharde behuizing zorgt ervoor dat uw Wi-Fi buitenshuis bestand is tegen extreme temperaturen en vocht.

Aruba 387 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

R0K13A Aruba AP-387 (RW) 802.11ac/ad 802.3at PoE Dual 5/60 GHz Integrated Antenna Outdoor Radio

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.