Aruba 370EX Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

De Aruba 370EX-serie Access Points bieden bewezen Gigabit Wi-Fi, evenals geavanceerde client-, locatie- en IoT-ondersteuning om te voldoen aan de meest veeleisende weers- en temperatuurvereisten.
Dankzij ingebouwde ondersteuning en verkeersprioritering voor IoT-apparaten kunnen organisaties eenvoudig de status van machines bewaken, evenals de locatie en het welzijn van het personeel om de productiviteits- en veiligheidsnormen te handhaven.
De Aruba 370EX-serie Access Points voor ruige locaties bieden veerkrachtige, eenvoudig te bedienen en veilige connectiviteit op ruige locaties.

Drie voordelen van de Aruba 370EX Serie

Veerkrachtige oplossing

Speciaal gebouwd om te overleven in de meest veeleisende omgevingen, zijn de 370EX-serie AP’s gecertificeerd voor IP66 / 67 (water- en stofbestendig) implementaties.

Eenvoudig in te zetten en te bedienen

De 370EX-serie is eenvoudig te implementeren en te bedienen en heeft innovatieve eigenschappen om een ​​hoogwaardige draadloze oplossing te bieden.

Veilige connectiviteit

Aruba 370EX is sterk beveiligd met de nieuwste beveiligingsstandaard WPA3 en Enhanced Open. Het biedt ook een uniforme bedrade en draadloze policy met dynamic segmentation.

Aruba 370EX Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.