Aruba 370 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Het Aruba Networks 370 outdoor access point biedt de gewenste performance met de Wi-Fi standaard Wave 2 802.11ac. Deze WiFi standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en een geweldige gebruikerservaring. Dit access point overleeft in de moeilijkste outdoor omgevingen, zo is de 370-serie geschikt voor blootstelling aan hoge en lage temperaturen. Het access point kan vocht en neerslag weerstaan. Daarnaast is de 370 serie volledig afgedicht om luchtverontreinigingen te voorkomen. Een must have voor outdoor toepassingen.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Met 4×4:4SS multi-user MIMO (MU-MIMO) kan het access point met meerdere Wave 2 Clients tegelijkertijd communiceren. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Drie voordelen van de Aruba 370 Serie

Eenvoudige aankoop en installatie

De 370-serie is net zo eenvoudig te installeren als een videocamera voor buiten en is voorzien van geïntegreerde antenne-opties voor eenvoudig gebruik.

Estetisch en onopvallend design

Access Points uit de 370-serie – met of zonder externe antennes – zijn volkomen onopvallend en zien er net zo uit als alle andere gangbare buitenarmaturen.

Geïntegreerde Bluetooth beacon

Access Points uit de 370-serie hebben een geïntegreerd BLE Beacon om het beheer van een grootschalig netwerk van Aruba Beacons op batterijen te vereenvoudigen.

Aruba 370 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

JZ172A Aruba AP-375 (RW) 802.11n/ac Dual 2×2:2/4×4:4 Radio Integrated Omni Antenna Outdoor AP
JZ182A Aruba AP-377 (RW) 802.11n/ac Dual 2×2:2/4×4:4 Radio Integrated Directional Antenna Outdoor AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.