Aruba 360 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Het Aruba Networks 360 outdoor access point biedt de gewenste performance met de laatste Wi-Fi standaard Wave 2 802.11ac. Deze WiFi standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en een geweldige gebruikerservaring. Dit access point overleeft in de moeilijkste outdoor omgevingen, zo is de 360-serie geschikt voor blootstelling aan hoge en lage temperaturen. Het access point kan vocht en neerslag weerstaan. Daarnaast is de 360 serie volledig afgedicht om luchtverontreinigingen te voorkomen. Een must have voor outdoor toepassingen.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Met multi-user MIMO (MU-MIMO) kan het access point met meerdere Wave 2 Clients tegelijkertijd communiceren. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Drie voordelen van de Aruba 360 Serie

Verbeterde efficiëntie

Met multi-user MIMO (MU-MIMO) kunt u tegelijkertijd vanaf een Access Point naar meerdere Wave 2-clients verzenden.

Clientmatch MU-MIMO

Aruba ClientMatch-software groepeert Wave 2-clients samen, waardoor MU-MIMO mogelijk wordt. Dat betekent een sneller, efficiënter netwerk.

Geïntegreerde Bluetooth beacon

Access Points uit de 360-serie hebben een geïntegreerd BLE Beacon om het beheer van een grootschalig netwerk van Aruba Beacons op batterijen te vereenvoudigen.

Aruba 360 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes

JX966A – Aruba AP-365 (RW) 802.11n/ac Dual 2×2:2 Radio Integrated Omni Antenna Outdoor Access Point
JX973A – Aruba AP-367 (RW) 802.11n/ac Dual 2×2:2 Radio Integrated Directional Antenna Outdoor Access Point

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.