Aruba 340 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Het Aruba Networks 340 access point biedt de gewenste performance met ondersteuning van 802.11ac met Wave 2. Deze Wi-Fi standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en geweldige gebruikerservaring. Dit dual radio access point is geschikt voor een high density netwerk. De unieke en flexibele dual 5GHz architectuur van de 340-serie biedt waar nodig extra capaciteit op de 5 GHz frequentie.

Dankzij de ClientMatch- technologie van Aruba Networks beschikt dit access point over automatische herkenning van 802.11ac Wave 2 geschikte mobiele apparaten. Hiermee kan ClientMatch automatisch mobiele apparaten groeperen op een enkele Wave 2 radio. Op deze manier worden de voordelen van Multi-user MIMO optimaal benut. Dit betekent een grotere netwerkcapaciteit en een boost in performance. Het access point is ontworpen met een geïntegreerde, 802.3bz compliant, HPE SmartRate multi-gig Ethernet-poort.

Drie voordelen van de Aruba 340 Serie

Multi-gig Ethernet

Maak gebruik van bekabelde multi-gig NBASE-T ™ -compatibele Ethernet-infrastructuur om knelpunten in omgevingen met hoge dichtheid te elimineren.

Dual-5GHz Radios

In tegenstelling tot oplossingen van concurrenten, is alleen de Aruba 340 ontworpen om de twee 5GHz-zenders te isoleren voor betere prestaties en echte dual-5GHz-ondersteuning.

Geïntegreerde Bluetooth beacon

Access Points uit de 340-serie hebben een geïntegreerd BLE Beacon om het beheer van een grootschalig netwerk van Aruba Beacons op batterijen te vereenvoudigen.

Aruba 340 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
JZ031A – Aruba AP-345 (RW) Dual 4×4:4 MU-MIMO Radio Internal Antennas Smart Rate Unified Campus AP

Access Point met externe antennes
JZ021A – Aruba AP-344 (RW) Dual 4×4:4 MU-MIMO Radio Antenna Connectors Smart Rate Unified Campus AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.