Aruba 320 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Het Aruba Networks 320 access point biedt de hoogste performance met ondersteuning van 802.11ac. Deze WiFi standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en geweldige gebruikerservaring. Dit dual radio access point is geschikt voor een extreem high density netwerk. Een must have voor de digitale werkplek.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Drie voordelen van de Aruba 320 Serie

Verhoogde efficiëntie

Met multi-user MIMO (MU-MIMO) kunt u tegelijkertijd vanaf een AP naar meerdere Wave 2-clients verzenden.

ClientMatch MU-MIMO

Aruba ClientMatch-software groepeert Wave 2-clients samen, waardoor 4×4: 4SS MU-MIMO mogelijk wordt gemaakt. Dat betekent een sneller, efficiënter netwerk.

Geïntegreerde Bluetooth beacon

Access Points uit de 320-serie hebben een geïntegreerd BLE Beacon om het beheer van een grootschalig netwerk van Aruba Beacons op batterijen te vereenvoudigen.

Aruba 320 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Access Point met interne antennes
JW186A – Aruba AP-325 802.11n/ac 4×4:4 MU-MIMO Dual Radio Integrated Antenna AP
JW325A – Aruba Instant IAP-325 (RW) 802.11n/ac Dual 4×4:4 MU-MIMO Radio Integrated Antenna AP

Access Point met externe antennes
JW184A – Aruba AP-324 802.11n/ac 4×4:4 MU-MIMO Dual Radio Antenna Connectors AP
JW319A – Aruba Instant IAP-324 (RW) 802.11n/ac Dual 4×4:4 MU-MIMO Radio Antenna Connectors AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.