Aruba 318 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Het Aruba Networks 318 indoor access point biedt de gewenste performance met Wi-Fi standaard Wave 2 802.11ac. Deze WiFi standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en een geweldige gebruikerservaring. De 318-serie is geschikt voor extreme indoor omstandigheden. Omgevingen zoals magazijnen, industriële vrieshuizen of toepassingen in extreme omgevingen zoals stadions. Heet, koud, stoffig of vies, de Aruba 318 is een must have voor extreme toepassingen.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie. Het access point is geschikt voor high density omgevingen vanwege de 4×4: 4SS MU-MIMO-mogelijkheden. Daarnaast bevat de 318 serie een geïntegreerd Bluetooth beacon om locatiediensten mogelijk te maken.

Drie voordelen van de Aruba 318 Serie

De keuze is aan jou

Access Points uit de 318-serie kunnen worden beheerd door een Aruba Mobility Controller of worden ingezet in de Aruba Instant-modus zonder controller.

Clientmatch MU-MIMO

Aruba ClientMatch-software groepeert Wave 2-clients samen, waardoor MU-MIMO mogelijk wordt. Dat betekent een sneller, efficiënter netwerk.

Geïntegreerde Bluetooth beacon

Access Points uit de 318-serie hebben een geïntegreerd BLE Beacon om het beheer van een grootschalig netwerk van Aruba Beacons op batterijen te vereenvoudigen.

Aruba 318 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

JZ152A – Aruba AP-318 (RW) 802.11n/ac Dual 2×2:2/4×4:4 Radio 6xRPSMA Connectors Indoor Hardened AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.