Aruba 303H Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Dit access point combineert wired en wireless toegang in één compact apparaat. Het is ideaal voor hotels, medische klinieken, klaslokalen, vestigingskantoren en externe werkstations die vaak flexibele en eenvoudige implementatie-opties vereisen.

Er zijn drie lokale Gigabit Ethernet-poorten beschikbaar om bekabelde apparaten veilig op uw netwerk aan te sluiten. Een van deze poorten kan ook PoE-stroom leveren aan het aangesloten apparaat.

De geïntegreerde Bluetooth Aruba Beacon vereenvoudigt het beheer op afstand van een grootschalig netwerk van batterijgevoede BLE Aruba Beacons, terwijl het ook geavanceerde locatie- en bewegwijzering binnenshuis en op nabijheid gebaseerde pushmeldingen biedt. Ook voor verbeterde netwerkeenvoud en -beveiliging dwingt Dynamic Segmentation automatisch real-time toegangsbeleid op apparaatniveau af op Aruba bekabelde en draadloze netwerken.

Drie voordelen van de Aruba 303H Serie

Een krachtige voorsprong

Gepatenteerde ClientMatch ™ -technologie verbetert de prestaties en elimineert sticky client behavior tijdens roaming.

Bescherm service kwaliteit

AppRF-technologie maakt het stellen van prioriteiten en handhaving van beleid mogelijk voor belangrijke bedrijfsapps zoals Microsoft Lync.

De keuze is aan jou

De AP-303H kan zowel aan de muur gemonteerd worden als omgezet worden in een bureau access point.

Aruba 303H Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

Aruba 303H hospitality access points

Aruba AP-303H (RW) Dual-radio 802.11ac 2×2 Unified Hospitality AP with Internal Antennas

Aruba CM AP-303H (RW) Dual-radio 802.11ac 2×2 Unified Hospitality AP with Internal Antennas

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.