Aruba 228 Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Het Aruba Networks 228 access point biedt de gewenste performance met ondersteuning van 802.11ac. Deze WiFi standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en geweldige gebruikerservaring. Dit dual radio access point is geschikt voor een high density netwerk. Een must have voor WiFi bij extreme (weers-) omstandigheden.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Drie voordelen van de Aruba 228 Serie

Een voorsprong op prestatie

Gepatenteerde ClientMatch ™ -technologie verbetert de prestaties en elimineert sticky client behavior tijdens roaming.

Bescherm de servicekwaliteit

AppRF-technologie maakt prioritering en handhaving van beleid mogelijk voor bedrijfsapps zoals Microsoft Lync.

De keuze is aan jou

De 228 AP kan worden beheerd door een Aruba Mobility Controller of worden ingezet in controllerloze Aruba Instant-modus.

Aruba 228 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

JW182A – Aruba AP-228 802.11n/ac Dual 3×3:3 Radio 6xRPSMA Connectors Indoor Hardened AP JW245A – Aruba Instant IAP-228 (RW) 802.11n/ac Dual 3×3:3 Radio 6xRPSMA Cnctr Inst Indoor Hardened AP

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.