Aruba 207 Serie Wi-Fi Access Points

Kosteneffectief, high-performance 802.11ac access points

Overzicht

Het Aruba Networks 207 access point biedt de gewenste performance met ondersteuning van 802.11ac. Deze WiFi standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en geweldige gebruikerservaring. Dit dual radio access point is geschikt voor een medium density netwerk. Een must have voor de digitale werkplek die hoge performance eist.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Aruba 207 Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

JX952A- Aruba AP-207 802.11n/ac 2×2:2 Dual Radio Integrated Antenna AP
JX954A – Aruba Instant IAP-207 (RW) 802.11n/ac 2×2:2 Dual Radio Integrated Antenna AP

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.