Aruba 203R Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Het Aruba Networks 203R remote access point biedt de gewenste performance en data- encryptie voor beveiligde dataoverdacht. Het access point biedt ondersteuning van 802.11ac.

Deze standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en geweldige gebruikerservaring. Dit dual radio access point is geschikt voor een medium density netwerk. Het is een remote access point, speciaal ontwikkeld om kleine kantoren/bedrijven een veilige netwerkverbinding te bieden.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management (ARM) wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Drie voordelen van de Aruba 203R Serie

Een krachtige voorsprong

Gepatenteerde ClientMatch™ -technologie verbetert de prestaties en voorkomt sticky client behavior tijdens roaming.

Bescherm service kwaliteit

AppRF-technologie maakt het stellen van prioriteiten en handhaving van beleid mogelijk voor belangrijke bedrijfsapps zoals Microsoft Lync.

De keuze is aan jou

De RAP-203R kan zowel aan de muur gemonteerd worden als omgezet worden in een bureau access point.

Aruba 203R Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

203R access points

JY712A – Aruba AP-203R (RW) Flex-radio 802.11ac 2×2 Unified Remote AP with Internal Antennas

JY713A – Aruba AP-203R (RW) FIPS/TAA Flex-radio 802.11ac 2×2 Unified Remote AP with Internal Antennas

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.