Aruba 203H Serie Wi-Fi Access Points

Overzicht

Het Aruba Networks 203H access point biedt de gewenste performance met ondersteuning van 802.11ac. Deze standaard biedt u een razendsnelle draadloze verbinding en geweldige gebruikerservaring.

Het access point wordt met PoE van stroom voorzien en is dual radio, geschikt voor een medium density netwerken. Dit access point is speciaal ontwikkeld voor klaslokalen, hotels of in de zorg.

Dit access point bevat de vertrouwde voordelen van Aruba Networks. Zo wordt ClientMatch ingezet om sticky cliënts te voorkomen. Met Adaptive Radio Management wordt er continue gereageerd op veranderingen in de RF omgeving. Dit betekent een verhoogde capaciteit van het netwerk en een boost in netwerk efficiëntie.

Drie voordelen van de Aruba 203H Serie

Een krachtige voorsprong

Gepatenteerde ClientMatch ™ -technologie verbetert de prestaties en elimineert sticky client behavior tijdens roaming.

Bescherm service kwaliteit

AppRF-technologie maakt het stellen van prioriteiten en handhaving van beleid mogelijk voor belangrijke bedrijfsapps zoals Microsoft Lync.

De keuze is aan jou

De AP-203H kan zowel aan de muur gemonteerd worden als omgezet worden in een bureau access point.

Aruba 203H Serie specificaties

Technische eigenschappen

Artikelnummers

203H access points

JY693A – Aruba AP-203H (RW) Flex-radio 802.11ac 2×2 Unified Hospitality AP with Internal Antennas

JY694A – Aruba AP-203H (RW) FIPS/TAA Flex-radio 802.11ac 2×2 Unified Hospitality AP with Internal Antennas

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.