Netwerk ontwerp

15 jaar ervaring in netwerkinfrastructuren

Wij hebben lange ervaring met netwerkinfrastructuren in de zorg, onderwijs, industrie en retail. Wij vinden altijd een passende oplossing met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Maak van deze ervaring gebruik voor uw netwerk.

Het belang van een goed ontwerp

Een goed design biedt performance en voorkomt problemen. Wij beschikken over de juiste kennis, kunde en ervaring om u te helpen bij de overwegingen en keuzes. Vraag onze ondersteuning bij uw netwerkontwerp.

Onze kennis op een rij

Wireless Site Survey (Wi-Fi meting)

Voorkom slechte WiFi performance. Krijg inzicht in stoorzenders en realiseer een optimale dekking met minimale hardware. Wij verzorgen Site Survey’s vanaf de bouwtekening en op locatie (indoor & outdoor).

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Het Wireless Site Survey is bijna belangrijker dan de installatie zelf. Zonder Site Survey kunt u later voor vervelende verrassingen komen te staan zoals: extra kosten, storingen, uitval, onvolledige dekking en slechte betrouwbaarheid. Een adviesrapport is het eindproduct en vormt de leidraad voor het ontwerp, de componenten, de managementsoftware en het beheer.

Wij beschikken over

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.

Wi-Fi meting
aanvragen

Met een Wireless Site Survey weet u precies wat u nodig heeft voor de optimale dekking van uw netwerk. Vraag er vandaag nog één aan.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.