Implementatie en realisatie

Voorkom verrassingen

Heeft u een netwerkproject en zoekt u ondersteuning van een specialist? Wij nemen de realisatie en het projectmanagement voor onze rekening. Conform een projectplan verzorgen wij de installatie, configuratie, implementatie en testen van netwerken. Dit kan tegen een vaste prijs maar ook met een strippenkaart. Voor elk onderdeel van het portfolio werken wij met gecertificeerde netwerkspecialisten.

Gebouwbekabeling

Onderdeel van een goed werkend Wi-Fi netwerk is de data bekabeling. Data bekabeling kent verschillende categorieën (Cat.5E,Cat.6, Cat.6A) maar ook Single en Multimode glasvezel verbindingen. De keuze van de juiste categorie maakt een belangrijk onderdeel uit van de totale installatie. Door samen met de opdrachtgever te inventariseren aan welke eisen het netwerk moet voldoen, kan een duidelijk advies en ontwerp worden gemaakt. In samenwerking met technisch partner Giant Telcom leveren wij de complete aanleg tot en met het doormeten, montage en afwerking.

Gecertificeerd gebouw
bekabeling systeem

Giant Telcom realiseert als geautoriseerd installatiebedrijf niet alleen de installatie van deze bekabeling, maar levert als geautoriseerde Design & Installation Contractor ook de noodzakelijke certificering.  Een certificaat op de bekabeling is  het schriftelijke bewijs dat het aangebrachte gebouwbekabelingsysteem voldoet aan de gestelde eisen van de fabricaat.

25 jaar garantie

Giant Telcom stelt voor het afgeven van een 25 jaar warranty en bij het certificeren van installaties dat de betreffende installatie voor 100% bestaat uit één fabricaat of goedgekeurde producten. De warranty waarborgt dat alle kabelsystemen die zijn opgebouwd met Categorie 5, 5E en 6A componenten voldoen aan de vastgestelde waarden met betrekking tot Demping, Near End Crosstalk en ACR afgeleid van ISO/IEC 11801, EN 50173 en TIA/EIA normen.

Een specialist voor uw project

Met een focus op Hewlett Packard Enterprise en Aruba Networks werken wij uitsluitend met hoog opgeleide specialisten. Deze specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij de implementatie van uw netwerkinfrastructuur.

Onze kennis op een rij

Wij beschikken over

aruba central

Uw complete netwerk,
centraal geregeld

Dé alles-in-een oplossing voor 
netwerk management van Aruba.

Wireless Site Survey
(Wi-Fi meting)

De doelstelling van een Wireless Site Survey is om voorafgaand aan de installatie een gedegen ontwerp voor het Wi-Fi netwerk te maken. Op deze wijze bereikt u een optimale dekking met een minimaal aantal access points.

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.