Advies en consultancy

Specialist in Aruba Networks en HPE Networking

Als partner van Aruba Networks beschikken wij over expertise in het productportfolio. Met jarenlange ervaring bieden wij ondersteuning bij het adviseren en implementeren van Aruba netwerk- en beveiligingsoplossingen. Maak gebruik van onze consultancy of advies diensten. Onze specialisten bieden u concrete inzichten en vervolgstappen zodat u kunt focussen op uw business en klanten.

Netwerkcheck

Uw netwerk is de levensader van uw ICT infrastructuur. Het is belangrijk om te weten hoe uw netwerk functioneert, zo waarborgt u continuïteit, ook in de toekomst. Afhankelijk van uw wensen ontwerpen wij een netwerkscan of audit welke past bij uw situatie. In een eindgesprek met de consultant ontvangt u concrete inzichten en aanbevelingen.

Topologie analyse

Hierbij brengen wij het complete netwerk in kaart en wordt er advies uitgebracht over de inrichting van het netwerk.

LAN analyse

Hierbij worden switches in het netwerk doorlopen op gebied van configuratie, firmware, logging en hardware.

Router/firewall analyse

Dit gaat in op de configuratie, firmware, logging en impact op het netwerk en de verbinding naar het internet.

Wi-Fi analyse

Hier gaan we in op het functioneren van een Wi-Fi netwerk inclusief controllers. Een analyse van de configuratie, firmware, logging en hardware.

Netwerk optimalisatie

Welke oplossing past bij mijn bedrijf? Hoe realiseer ik beschikbaarheid? Hoe verhoog ik mijn performance? Van deze vragen worden wij enthousiast. Wij bieden u de mogelijkheid om te sparren met onze specialisten.

Welke oplossing past bij mijn bedrijf? Hoe realiseer ik beschikbaarheid? Hoe verhoog ik mijn performance? Van deze vragen worden wij enthousiast. Wij bieden u de mogelijkheid om te sparren met onze specialisten.

Onze kennis op een rij

Wat kunnen we voor je doen?

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat? We helpen u graag verder met professioneel advies en een persoonlijke aanpak.

Gratis analyse
aanvragen

Om te bepalen hoe uw huidige netwerk ervoor staat voeren wij een analyse uit om het in kaart te brengen. Helemaal gratis.